De locatie

Lekker flaneren door het waterpark, boodschappen doen, op een terrasje zitten of genieten van de waterplas. In het Centrum voel je je zeker welkom. Vanaf de centrale fietsbrug ontstaat aan deze fietsroute een levendig plein met horeca. Hier vindt je het winkelcentrum De Groote Wielen, een gezondheidscentrum, een mooie kade met een gezellig plein aan de waterplas dat perfect ligt ten opzichte van de zon. De combinatie van de horecagelegenheden, winkels en verschillende recreatiemogelijkheden maakt het Centrum dadelijk hét centrum van de hele wijk.

De Groote Wielen ligt in het groen, maar ook vlak bij het blauw van de Maas en de Waterplas. Wandel heerlijk langs de oevers van de plas, ga roeien of gooi je hengel uit. Of ga met mooi weer lekker zwemmen bij het aangelegde strand aan de Deltalaan

Dankzij de toegangsbruggen bij de Waterplas ligt het centrum van het sfeervolle en gezellige Rosmalen op een steenworp afstand. En op fietsafstand ligt het centrum van ’s-Hertogenbosch. Een van de oudste steden van Nederland, rijk aan historie en cultuur. In ’s-Hertogenbosch vind je de Binnendieze, het oude centrum met koopmanswoningen en romantische straatjes waar je zo het bourgondische leven inwandelt.