26 juni 2024
Geplaatst door TeamTuinenRijk

Een feestelijke mijlpaal werd bereikt in het nieuwbouwproject Tuinenrijk. Na maanden van voorbereiding en planning was het moment daar: de officiële start van de bouw van veld 2 en veld 3a. Op 21 juni j.l. verzamelden kopers, ontwikkelaars en gemeentelijke vertegenwoordigers zich op de bouwplaats om deze bijzondere gebeurtenis te vieren.

  

De sfeer was opgetogen ondanks de het mindere weer toen Marcel Jansen namens AM/Hertogbouw en wethouder Pieter Paul Slikker van de gemeente 's-Hertogenbosch het woord namen. Beiden spraken vol trots over de toekomstige woningen en de positieve impact die dit project zal hebben op de wijk. 

Na de inspirerende speeches was het tijd voor een symbolische handeling: het doorknippen van het lint. Alle kopers stonden klaar met een schaar in de hand en knipten gezamenlijk het lint door. Dit moment markeerde niet alleen de start van de bouw, maar ook de start van een nieuw hoofdstuk voor alle toekomstige bewoners.

Het feest ging verder met een toost op de bouw en hierna konden de kopers kennis maken met hun toekomstige buren. Al met al een geslaagde middag!