27 oktober 2022
Geplaatst door TeamTuinenRijk

Update

Graag hadden we je vandaag laten weten dat we konden starten met de verkoop van de 1e fase van Tuinenrijk. Helaas kost het uitwerken van alle verkoopdocumenten zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving etc meer tijd dan verwacht. De verwachting is nu dat we rond de jaarwisseling van start kunnen.

 

Nieuwe beelden

Gelukkig kunnen we ook goed nieuws melden want achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het uitwerken van nieuwe exterieur beelden. Deze impressies geven een goed beeld hoe groen en ruim Tuinenrijk van opzet is!

Ook hebben we interieur sfeerbeelden laten maken. Op deze manier is goed zichtbaar hoe veel extra ruimte de zijuitbouw biedt bij de hoekwoningen of hoe royaal de eetkeuken bij de tweekappers is.

Nieuwsgierig? Kijk dan snel op de pagina Woningaanbod voor alle informatie!

 

Naar welk woningtype gaat je voorkeur?

Nog niet gereageerd op deze woningen? Wij zijn heel benieuwd wat je vindt van de bijzondere woningen in Tuinenrijk en naar welk woningtype of woningtypen je voorkeur uitgaat. Als je op onderstaande link klikt, ga je naar de website waar je je belangstelling kunt bevestigen en je voorlopige voorkeur voor één of meerdere woningtypen kunt aangeven. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Geef je voorkeur voor een woningtype door

Wij registreren je voorkeur in ons belangstellendenbestand en houden je op de hoogte over de planning én de start verkoop.