12 januari 2023
Geplaatst door TeamTuinenRijk

In Tuinenrijk vinden we duurzaamheid belangrijk. Dus wie hier een nieuwbouwwoning koopt zit altijd goed. Hier woon je duurzaam! Ook in financieel opzicht is dit voordelig en dat is nu aantrekkelijker dan ooit. De energielasten voor oudere (vaak minder goed geïsoleerde) woningen kunnen met de actuele energieprijzen flink oplopen. Wil je meer wooncomfort, met lagere energielasten en toekomstbestendig wonen?

Aangezien de hypotheekrente en de energieprijzen gestegen zijn, is het slim om je in een nieuwbouwwoning te verdiepen. In de basis verschillen de hypotheekrente voor een nieuwbouwwoning en een bestaande woning niet veel van elkaar. Maar het totale plaatje van de vaste lasten bij een duurzame nieuwbouwwoning is gunstiger.

Gasloos en energiezuinig

De woningen in Tuinenrijk worden uitgevoerd met een bodemwarmtepomp. Een groot voordeel van een bodemwarmtepomp, naast het lage energieverbruik, is dat je er in de zomer ook je huis mee kunt koelen. Daarnaast geeft dit type warmtepomp ook geen geluidsoverlast. Met een nieuwbouwwoning bespaar je honderden euro’s per maand op je energierekening. De woningen in Tuinenrijk zijn zeer energiezuinig, Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG) én gasloos. Ideaal, want hierdoor zijn de stijgende gasprijzen niet meer van invloed op jouw energierekening.

Nieuwsgierig naar de woningen in Tuinenrijk? Kijk dan snel op de pagina Woningaanbod voor alle informatie!